Andramolje - kontakt

Kontaktirajte nas

Da li imate neka pitanja za nas ili neke komentare, sugestije?

Mi komuniciramo na srpskom i engleskom jeziku, pa nas možete kontaktirati putem mejla play@andramolje.com ili putem naše kontakt forme.

Radujemo se upoznavanju i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve vaše upite. Zahvalne smo na svakom komentaru, sugestiji, reakciji...

Ukoliko želite da organizujemo online sastanak na kom bismo razmotrili vaše ideje i predloge, možete nam se obratiti i rado ćemo vam izaći u susret.

FAQ

Pronađite odgovore na najčešće postavljena pitanja, a ukoliko imate još pitanja - kontaktirajte nas.

Andramolje se preporučuju za uzrast 3+, zbog standarda kategorizacije igračaka. Mi preporučujemo Andramolje za uzrast 3+, ne zbog toga što za mlađu decu nisu bezbedne, jer smo vodile računa i o tome, pa su bezbedne za sve uzraste. Preporuka je zbog toga što je dominantna funkcija igračke - provlačenje klina kroz rupicu, na kojoj se grade drugi elementi igre, zahtevna za decu mlađu od 3 godine i onda se preporučuje da im odrasli pružaju podršku u igri. Ali, kako mi podržavamo igru van šablona, ukoliko odrasli i deca pronađu neke nove načine za igru Andramoljama, mi ćemo biti neizmerno radosne, jer to nam i jeste cilj.

Andramolje su rezultat zajedničkog promišljanja dece, roditelja, pedagoga i dizajnera, osmišljene sa namerom da podrže otvorenu igru deteta u kojoj se podstiče razvoj dispozicija za učenje kao što su radoznalost, istrajnost, saradnja i odgovornost. Poslujemo na principima socijalne odgovornosti i odgovornosti prema životnoj sredini.

Andramolje mogu podsećati na aktivne table koje su danas veoma popularne, a koje se često nazivaju Montesori tablama, ali Andramolje nisu Montesori igračke, odnosno nisu igračke inspirisane Montesori pristupom u pedagogiji. Andramolje su igračke inspirisane Ređo pristupom u pedagogiji.

Andramolje su igračke bez uputstva za igru. U njima nema šablona ni očekivanih ishoda. Njihova značenja, namene i funkcije određuje samo dete. Sa Andramoljama dete može da bude ono što jeste – istraživač i kreator jedinstvene, nepredvidljive, sasvim svoje priče, priče spremne da bude saslušana! Takođe, kada se Andramoljama igra više dece zajedno, stvara se prilika za međusobno dogovaranje i pregovaranje oko pravila što je osnova saradničke igre.

Andramolje poseduju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti pa možete biti sigurni da su materijali sa kojima dete dolazi u dodir igrajući se Andramoljama prirodni i bez mogućnosti da ugroze detetovo zdravlje. Andramolje su dizajnirane tako da se deca starija od tri godine ne mogu povrediti u igri sa njima.

Andramolje su ekološke igračke. U izradi Andramolja koristi se drvo sa FSC standardom, što znači da je posečeno u kontrolisanoj seči šuma, čime nije ugrožena životna sredina. Svi premazi i lepkovi koje koristimo prirodni su i ekološki. Pakovanje izrađujemo od recikliranog kartona.

Proizvod je najbolje održavati čišćenjem blago navlaženom pamučnom krpom, po potrebi uz upotrebu neutralnog sapuna. Ne koristite etanol ili proizvode za čišćenje koji sadrže rastvarače poput acetona ili amonijaka.
Po elementima koji su premazani crnom piši-briši bojom može se pisati kredom*, čiji tragovi se brišu vlažnim sunđerom ili krpicom.
*kreda nije sastavni deo pakovanja.

Željene setove Andramolja možete poručiti tako što ćete nam pisati na mejl: play@andramolje.com. U ovom trenutku nemamo prodajna mesta.

Naša mala lokalna proizvodnja se trudi da što pre odgovori na sve porudžbine. Ukoliko poručujete set koji u trenutku poručivanja imamo na stanju, rok za isporuku na vašu adresu je 5 radnih dana. Ukoliko set koji želite u trenutku poručivanja nije na stanju, on se izrađuje i dostavlja u roku od 30 dana.

Svi naši setovi bez obzira na količinu ili cenu porudžbine stižu na vašu adresu bez naplate poštarine.

Za edukativne centre (vrtiće, škole i druge): Ukoliko želite da opremite prostore vrtića, škola ali i drugih edukativnih centara ili igraonica za decu, pripremile smo dodatne materijale koje možete dobiti uz poručivanje većih setova Andramolja.
Za firme: Ukoliko želite da se Andramolje nađu u novogodišnjim paketićima ili na neki drugi način budu poklon za decu vaših zaposlenih, pripremile smo vam specijalnu ponudu u vidu limitiranih serija manjih formata.
Za ugostiteljske objekte i uslužne delatnosti: Andramolje mogu biti izuzetno pogodne za sve prostore na kojima borave deca, poput kafića, restorana, salona.
Za više informacija kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj stranici ili nam pišite na mail adresu: play@andramolje.com

Uz svaki set dobijate kratko uputstvo za montiranje koje se vrši u tri koraka. Procenjeno vreme za montažu je 3 minuta za setove sa postoljem, 12 minuta za setove koji se fiksiraju na zid.